Even voorstellen: Red-Bull


Onze auto

We hebben onze auto nu 2 en halve maand en hij is ondertussen onze grote kameraad geworden, daarom een echte ode aan hem gewijd. Hij heeft ons van hot naar her gebracht, overal waar wij maar naar toe wilden, bracht ie ons trouw naar toe.
Het lijkt misschien sentimenteel en idioot maar ik heb mij nou eenmaal aan deze auto gehecht.
Heel wat tijd brengen we in de auto door vanwege de eindeloze wegen hier. Hij biedt ons comfort, bescherming tegen kou, hitte en insecten en een heerlijke 2-persoons slaapruimte. Ik sta er elke keer weer versteld van hoe functioneel alles is. Net een piepklein huisje.
Moet je je voorstellen een stationwagen die biedt een: slaapkamer, zitkamer, voorraadkastje, keukenkastje, boekenplankje, wasmand, kelderruimte, gordijnen, kledingmandjes en niet te vergeten een heerlijk rijcomfort. Wat doe ik eigenlijk met zo'n groot huis in Nederland? Dit is toch eigenlijk genoeg? Alles wat je nodig hebt? Maar ja, we blijven hier niet eeuwig rondrijden, ook al zou je willen dat er geen einde aan zou komen. Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan en straks zullen we hem moeten verkopen. En dat doet pijn want ik ben van deze auto gaan houden en we zullen hem nooit vergeten!

Kerstin.

terug